Nå skal Scandigo feire

Alt klart for jubileumsuker.

Terje Aspdahl

Publisert 21. oktober 2013 08:52

TORREVIEJA

I sommer fyllte Scandigo supermercado med Eirin og Arvid Boertmann Dahl i spissen 10 år. Da lovet de å feire jubileet med sine trofaste kunder til høsten.

 I både uke 46 og 47 vil det norske supermarkedet tilby gode tilbud og arrangere diverse aktiviteter i butikken for sine kunder.
– Vi har allerede tyvstartet med en jubileumssuke i september. Da hadde vi første uken med jubileumstilbud, men det er først nå når hovedtyngden av våre trofaste kunder er kommet nedover igjen. Derfor blir det mange tilbud og andre aktiviteter som vi håper og tror vil være interessante for mange både den neste uken og den nest siste uken i november. Da blir det selvsagt flere tilbud rettet mot julen, sier Arvid Boertmann Dahl til Spaniaavisen.

Det norske supermarkedet startet i det skandinaviske senteret for ti år siden. Nå ligger de vis a vis sine gamle lokaler med dobbel så stor tumleplass.
– Vi har vokst veldig siden starten. Og med veksten har også varesortimentet økt. Vi får nå flere paller med varer fra Skandinavia nesten ukentlig. Det er liten tvil om at våre skandinaviske kunder setter pris på å kunne velge matvarer også fra sine respektive hjemland, sier Eirin Boertmann Dahl.