Nå skal Katherina i bokseringen igjen

Det går slag i slag for Katherina Thanderz. Allerede i dag, fredag, skal hun i bokseringen igjen.

Spaniaavisen

Publisert 25. mai 2017 08:05

ALBIR

Det er en smilende, litt sjenert bokser Katherina Thanderz på jobben som eiendomsmegler i Albir hos Costa Blanca Booking. Hun gleder seg veldig til kamp fredag 26. mai i Valencia og sier hun er i storform.

– Hvor viktig er denne kampen?

– Svært viktig. Jeg skal møte en god motstander fredag og det står det mellom to utfordrere 14. juli i Benidorm. Jeg er en hardtslående bokser med god disiplin, koordinasjon og en god porsjon knockout-styrke. Kanskje det er litt vikingblod som gjelder her, sier hun smilende. Blikket er hele tiden fast.

– Jeg bare elsker denne sporten, det har jeg gjort fra første slag i ringen som 17-åring, forteller Katherina og legger til at hun jobber hardt.

Slik er en dag i livet til bokser Katherina Thanderz:

Klokken 06.30 løper hun, og diett er viktig. Fire-seks uker før kamp veier hun alt hun spiser og den riktige maten spises til riktig tidspunkt.

Dietten består av havrepannekaker med egg og frukt etter løpeturen klokken 6.30. Middag består av mye ris og kylling som inntas om kvelden, eller gjerne hvit fisk eller laks samt salat og friske grønnsaker.

Sett denne? Hevder de ble svindlet da de leide drømmehuset

Hun jobber som eiendomsmegler fra klokken 9.00.til 17.00. Så trener hun fra klokken 17.30 på Vista gym i La Nurcia til cirka klokken 20.30. Det er trening seks dager i uken.

– Jeg spiser seks til syv sunne måltider om dagen. Min normalvekt er 63 kilo som i dag, det vil si at jeg må ned minst fire kilo på fire dager før fredag. Jeg går ned 1,5 kilo før innveiing på kun én time.

– Hva? spør vi vanntro.

– Joda, om man hopper tau i badstudress og så stopper, så svetten kommer ut. Da går det fint. Ikke glem at jeg har en legende som promotor i Sergio «Maravilla» Martinez.

– Er du ikke redd for smerter og real juling?

– Under kampen er adrenalinet så høyt at jeg kjenner lite, sier hun og ler.

– Og etter kampen?

– Av og til trenger jeg bare en god natts søvn, andre ganger tar det en uke å komme seg helt, om jeg får en blåveis. Det skal sies at jeg ikke har fått skikkelig juling ennå og slik skal det fortsette, sier en smilende Katherina.

Fakta:

Navn: Katherina Thanderz
Født: 29.07.1988
Nasjonalitet: Norsk mor og spansk far
Bosted: Altea, Costa Blanca
Yrke: Eiendomsmegler. Startet med kickboksing som 17-åring, begynte så med boksing for fem år siden