Nå skal hun vise muskler i spansk mesterskap Se video

Evie Madsen fra Alfaz del Pi skal til helgen konkurrere om å bli Spanias beste bodyfitness-utøver.

Spaniaavisen

Publisert 5. oktober 2009 18:55

ALFAZ DEL PI

Lørdag og søndag går det spanske nasjonale mesterskapet i bodyfitness av stabelen i Huelva. En av favorittene er norske Evie Madsen fra Alfaz del Pi.

– Jeg går selvsagt på scenen for å vinne, men like viktig er det for meg å bli kvalifisert til VM i Milano helgen etterpå. Kommer jeg på pallen i Huelva er jeg kvalifisert til VM. Min kropp har faktisk bedre sjanser i VM enn i spansk mesterskap. Spanjolene vil helst ha litt mindre damer enn det vi norske er, gliser Evie Madsen.

Les også: Blir Alfaz sin nye sportsambassadør

Selv om La Vikinga er norsk som noen, representerer hun Alfaz del Pi kommune i spansk mesterskap og Spania i VM. Hun inngikk sponsoravtale med kommunen for et par uker siden, og dette vil være det første mesterskapet hun er ”kommunalt ansatt”.

– Nå er det på tide med seier. Jeg har to sølvmedaljer fra tidligere mesterskap, sier en offensiv Madsen.

Se video under.