Nå skal håndballjentene ut i sluttspill i Torrevieja

Vant første kampen 21-15 onsdag kveld.

Terje Aspdahl

Publisert 8. juni 2017 08:19

TORREVIEJA

For første gang er et lag fra Club Balonmano Mare Nostrum Torrevieja med i sluttspillet. Finalene i Spania-mesterskapet spilles i Torrevieja og Elda fra 7. til 11. juni.

De åtte beste lagene i Spania deltar og spesielt hyggelig er at et lokalt lag, Club Balonmano Mar Nostrum i Torrevieja, har kvalifisert seg.

Norsk-svenske Lisa Opedal (13) er en av de talentfulle jentene på laget som har tatt seg hele veien til finalerunden.

– Dette er utrolig gøy. Vi gleder oss til kampene og vi går selvsagt til sluttspillet med ambisjoner om å bli spanske mestere, sier Lisa Opedal til Vikingposten.

– Vi skal til finalen, stemmer jentene i kor.

De kommende håndballstjernene avsluttet sin siste trening tirsdag kveld, før første sluttspillkamp onsdag klokken 19.30.

– Dette er en god opplevelse for jentene. Nå skal de bo på hotell frem til søndag og de har fått fri fra skolen for å være mest mulig forberedt til kampene. Det er fantastisk at de har kommet så langt, sier en stolt pappa, Tor Opedal.

Torrevieja-laget spiller sine kamper i idrettshallen Cecilio Gallego i idrettsbyen, som ligger bak den store hallen og det er gratis inngang på alle kampene.
I gruppespillet går kampene til Mar Nostrum klokken 19.30 onsdag og torsdag, og klokken 17.30 på fredag.

Semifinalene spilles i Elda lørdag, mens kampen om tredje og fjerde plass i tillegg til finalen, spilles i Torrevieja søndag, henholdsvis klokken 10.30 og 12.30.

Byråd Víctor Ferrández sier at byen er stolt av det Torrevieja-jentene har oppnådd og han gratulerte jentene fra Mar Nostrum på vegne av byregjeringen.

– Vi er på hjemmebane og jeg håper det er mange håndballinteresserte som vil komme å se på og ikke minst støtte oss, avslutter Lisa Opedal.