Nå satser vi for fullt på nettet

Vikingposten gjennomfører sin største satsing noensinne. Mandag hadde vi "premiere" på vår nye hjemmeside på Internett.

Spaniaavisen

Publisert 8. september 2008 13:07

TORREVIEJA

– Det har tatt lang tid og vi har brukt mye penger, men så har resultatet også blitt veldig bra, sier redaktør Terje Aspdahl før en ny æra innledes i Vikingpostens snart tiårige historie. I dag kan du selv se resultatet ved å klikke deg rundt på www.vikingposten.no eller www.spaniaavisen.no – navnet vi har valgt når vi nå inntar nettet for fullt.

– Vi kommer fortsatt til å bruke mye ressurser og utvikle vår ukeavis videre, men ved å satse på Internett får vi en unik mulighet til å nå enda flere lesere. Nettsatsingen gir oss en anledning til å favne litt bredere. I tillegg kan vi ta i bruk levende bilder og drive daglig nyhetsrapportering på stort og smått som angår folk som har en tilknytning til Spania – enten de bor her hele året eller deler av året, sier Aspdahl.

Og med flere lesere blir annonsørene flere, tror redaktøren.
– Vi får la folk venne seg til nettsiden først. Men jeg kan ikke se at det finnes noen bedre kanal for annonsører som ønsker å nå kunder som har tilknytning til regionen. Det er jo disse kundene vår annonsører ønsker å treffe med sitt budskap. Nå får de anledning til det 24 timer i døgnet – gjennom hele året.

Tidligere har Vikingposten kun lagt ut hele avisen som en såkalt PDF-fil på nettet. På den nye nettsiden finner du – i tillegg til alle våre ukentlige papirutgave – nyheter, reise-, helse- og forbrukerstoff, samt bildeserier fra nær og fjern, boligstoff og kultur. Og oppdatert væroversikt, selvsagt.

– Vi vet godt hva været betyr for folk her nede. Derfor har vi en egen seksjon med alle værvarsler, time for time og langtidsværet for åtte steder. Så da skal alle sammen være godt dekket, sier redaktøren som gjerne tar i mot tilbakemeldinger på hva dere som leser avisen syns.

– Tilbakemeldingene tar vi med oss videre når vi skal gjennomføre fase II av internettsatsingen. For vi har mer på lur, gliser redaktør Terje Aspdahl.