Nå kan du ta Vikingposten-drosjen

Vi har fått "egen" taxi. 

Terje Aspdahl

Publisert 18. juni 2009 15:15

TORREVIEJA

Sjåfør Emiliano Casal har fått dekorert hele bilen sin med logoen til skandinavenes ukeavis.

– Vi vet Vikingposten er den største og mest leste avisen for skandinaver i Torrevieja. Logoen og flaggene har en stor gjenkjennelseseffekt blant de mange skandinavene her. Vi ønsker å benytte oss av dette merkenavnet i vår egen profilering som taxi. Jeg er strålende fornøyd vi fikk til denne avtalen, sier Emiliano Casal til Vikingposten.

Les også: Stopper utbygging for ikke å plage turistene

Han driver taxien sammen med sin norske kjæreste Stine Finberget (24). De ser et behov for markedsføre seg ekstra mot det skandinaviske publikum, og da falt valget på Vikingposten.

Emiliano har kjørt taxi i Torrevieja i to år. Bilen han kjører en av de største typene av taxier i Saltbyen og blir kalt Euro. Den er godkjent for rullestolbrukere.
– Jeg tror vi yter en service som skandinavene er vant til. Vi kommer for eksempel gjerne 15 minutter før forhåndsbestilt tid. Det vet jeg ikke er så vanlig blant de andre spanske sjåførene, sier Casal.

Les også: Torrevieja får 470 nye parkeringsplasser

Med norsk kjæreste, som også er tolk for passasjerene, har han god kjennskap til skandinaver og deres vaner.

– Jeg vet vi vil få flere kunder ved å ha Vikingposten med på turen. Både utvendig og innvendig. Vi vil alltid ha siste utgaven for de skandinaviske kundene med oss i bilen. Det setter nok mange pris på, sier Stine Finberget.
Så sant hun ikke er på egen jobb, og det er plass i bilen, er Stine med som oversetter for de som ikke behersker spansk eller engelsk så godt.

Mange vil kjenne Emiliano igjen som en av boksetrener Ulf Johansen sine elever. Han har vært i aksjon på flere boksestevner i Torrevieja de siste årene. Du kjører med andre ord veldig trygt om bord i taxien til Emiliano…

Les også: Partybyen på Costa Blanca

– Ta med at til alle som har med siste utgaven av Vikingposten gir vi ti prosent avslag i prisen. Det betyr litt om du skal til eller fra for eksempel flyplassen, reklamerer Emiliano Casal.