Nå kan du skaffe deg Lillans skafferi

Etter kun ett års drift må Elisabeth Nilsson selge butikken sin. Årsaken er at hun må flytte tilbake til Sverige på grunn av familiære grunner.

Terje Aspdahl

Publisert 18. mars 2011 09:34

TORREVIEJA

Elisabeth Nilsson har drevet Lillans skafferi på C. C. Torremarina siden høsten 2009. Her har de mange skandinaver i området kunne kjøpe skandinaviske dagligvarer og mye mer. Men etter seks år på Costa Blanca flytter Elisabeth nå tilbake til Sverige.

– Dette drøye året har vært både god butikk og morsomt. Men etter det har blitt endrede familieforhold i Sverige, har jeg valgt å legge butikken ut for salg. Jeg tenkte først å få noen til å drive den for meg, men jeg er redd det blir for lang avstand, og for mange tanker på hvordan det går, så nå har jeg valgt å selge, sier Elisabeth Nilsson til Vikingposten.

Leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon – prisgaranti

Nilsson selger butikken med varelager og inventar som den står i dag.
– Jeg håper det er noen som vil ta over og drive skafferiet i samme ånd som jeg har gjort. Det har vist seg å være et tilbud mange benytter seg av. Jeg har mange faste kunder, men samtidig er jeg overrasket over hvor mange nye fjes som stadig dukker opp. I dette området bor det mange skandinaver både deler av året og som er fastboende, forteller hun.