Nå kan du handle fra godstolen på Costa Blanca!

Forretningsdrivende i Torrevieja går sammen om å kjøre varene hjem til deg.

Terje Aspdahl

Publisert 14. september 2011 21:39

TORREVIEJA

Landhandleren, bakeren og fiskebutikken på det skandinaviske senteret Gallerian i Torrevieja går nye veier. Nå tilbyr de å kjøre varene hjem til deg.

Mange av kundene på Gallerian bor rundt i distriktene. Det tar kjøpmennene på senteret konsekvensen av. Bestiller du varene du ønsker før klokken 17, har du dem på døren dagen etter.

Trenger du hjelp av andre forretningsdrivende – sjekk ut vår bransjeguide her

– Vi hører om kunder som kommer til oss og handler fra distriktene rundt Torrevieja hver uke. Noen av disse har bodd i områdene i flere år, men aldri vært innom senteret. Vi tror det kommer av at mange ikke vil kjøre i byen eller de rett og slett ikke har bil. Samtidig mener vi dette vil lokke kundene til både oss og senteret. Det vil få flere til å bli nysgjerrig på hva vi har her, sier landhandler Knut Helgaker til Vikingposten.

Skal du leie bolig på Costa Blanca? Nye prospekt finner du her

De vil kjøre ut varer tre ganger i uken. Tirsdag kjører de til Orihuela Costa og Quesada. Onsdag går turen nordover til Gran Alacant, La Marina og Guardamar. Mens torsdag er det La Manga, Los Alcazares og Mil Palmeras som får dagligvarene tilkjørt.
– Vi må understreke dette gjelder kun forhåndsbestilte varer. Vi kan ikke drive salg fra bilen, og for min del må jeg vite hvor mye bakervarer som skal kjøres ut før jeg starter dagens bakst, sier baker Ståle Soltvedt.

Hele denne saken kan du lese i denne ukens utgave av Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her