Nå kan du bli med og vinne juleskinka

Julen nærmer seg, og som tidligere år gir slakter RIOS i Torrevieja bort en juleskinke til en av Vikingpostens lesere. Det eneste du må gjøre er å tippe riktig vekt på skinken.

Terje Aspdahl

Publisert 30. november 2018 11:01

TORREVIEJA

Spekeskinke er tradisjonell spansk julemat, og vi skandinaver elsker den også. Vår samarbeidspartner i julekonkurransen er som alltid slakteriet Carnicos Rios. De bidrar også i år med en juleskinke som er håndplukket til Vikingpostens uhøytidelige julekonkurranse.
– Det har blitt en tradisjon å være med å bidra med en skinke til Vikingposten sin julekonkurranse. Det er samarbeid vi gjerne fortsetter, sier Pepe Rios til Vikingposten

Julen er høysesong og travel for familiebedriften på industriområdet Casa Grande i Torrevieja.

– Vi har en relativt stille periode fra sommeren frem til nå. Denne uken venter vi at julerushet etter julematen starter, sier Pepe.

Nytt av året hos slakteren er splitter ny kjøttdisk og man kan nå få ris, bønner og frø i løsvekt.

– Vi har hatt stor etterspørsel etter varene i løsvekt, derfor har vi satset ganske mye på det og jeg forventer at det vil bli godt mottatt av våre kunder.

Markedsansvarlig hos Vikingposten, Jeanette Pettersson, er klar for å ta imot forslag på hvor mye årets juleskinke veier. 

– Nå har vi igjen veid juleskinken, og vi håper som vanlig mange av Vikingpostens lesere vil være med å tippe vekten. Husk at det må som alltid være tre desimaler etter komma, så det er nok vanskelig å tippe helt riktig, sier Pettersson. 

Vil du være med på trekningen av årets skinke gjør du det slik: Tipp vekten på skinken. Svaret skal være med tre desimaler. Det kan bare leveres inn én kupong/epost fra hver husstand per uke. Levér eller send kupongen til Vikingposten, Carretera del Torrejón/Lomas Playa III, 03188 Torrevieja innen 17. desember. 

Eller send e-post til jeanette@vikingposten.no med emnefelt JULESKINKE 2018. Du kan også sende SMS til: +34 667 640 552. 

Den som kommer nærmest vekten på skinken vinner. Vi deler også ut noen hyggelige overraskelser til de som kommer nest nærmest. 

Vinnerne blir offentliggjort i Vikingpostens siste utgave før jul, 20. desember.

PS! Premiene blir levert på Costa Blanca. Befinner årets vinnere seg andre steder, sørger vi for å ta vare på premiene til det blir en anledning til å hente de.