Nå får La Manga-fotballen konkurranse video

Bygger gigantisk treningsanlegg ved Mar Menor.

Spaniaavisen

Publisert 9. oktober 2012 19:18

EL MOJON

Denne uken presenterte utbyggerne og kommuneledelsen i San Pedro Del Pinatar det fantastiske fotballanlegget for pressen. Byggingen er allerede i gang. Over 200 personer kommer til å jobbe i anleggsperioden.

Det hele er kostnadsberegnet til fire millioner euro og finansieringen er allerede på plass. Hele anlegget kommer til å bli på 50.000 kvadratmeter.

Les også: Arve Tellefsen stortrives på La Manga

Fotballanlegget, som skal hete ”Pinatar Arena” og ligger i El Mojon, vil inneholde tre store naturgressbaner. Den ene banen vil være hovedstadion med flomlys og plass til 3500 tilskuere. De to andre banene vil også ha flomlys.

I tillegg vil man ha en fotballbane for sjuerfotball, eget treningsområde for keepere og seks padelbaner. Garderobeanlegget skal inneholde fire garderober med massasjeavdeling og kalde små basseng til avkjøling av ømme muskler.

Bli venn av Spaniaavisen og Vikingposten på Facebook

Anlegget vil inneholde en hovedbygning med mange forskjellige tilbud. Blant annet et treningsstudio på 900 kvadratmeter, klinikk for lege og fysioterapeuter, restaurant, konferanserom, og et innendørs svømmebasseng.

Utbyggerne har avtaler med de beste hotellene i området, slik at lag fra de europeiske seriene, og landslag, kan bo godt.

Les mer om det nye anlegget i ukens Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her fra klokken 15.

Slik ble Pinatar Arena presentert – se video under her