Nå er Másmóvil snart billigst i Spania

Lanserer nå ”Tarifa del Pueblo” og eget ferieabonnement.

Spaniaavisen

Publisert 14. februar 2013 10:11

MADRID

For 28 euro i måneden kan kundene til Másmóvil benytte seg av et nytt tilbud. ”Tarifa del Pueblo” innebærer gratis telleskritt uansett hvor eller til hvem man ringer i Spania. Unntakene er servicenummer og andre betalingstjeneseter. Man har 1 GB gratis surfing på det mobile internettet og man har 50 gratis sms i måneden.

Nye kunder trenger heller ikke binde seg for en periode. Det er heller ikke noen kostnader for samtaleoppstarter, med mindre man ringer til utlandet.

Les også: Få oversett spansk live med mobilen din – video

– Dette er et program,eller tilbud, som er spesielt tilegnet dem som bruker telefonen mye, storforbrukere. Man har 150 personer eller firma man kan ringe til gratis i Spania. En vanlig storforbruker som meg eller dere i Vikingposten, ringer til mellom 50 eller 60 forskjellige personer i løpet av en måned.

I tillegg innebærer også programmet utrolig rimelige takster til Skandinavia. Der har vi riktignok en oppstartsavgift på 36 cent, men så koster telleskrittene seks cent per minutt til fasttelefon og 16 cent per minutt til mobiltelefoner. For folk som ringer litt hjem til Norge, Sverige eller Danmark er dette billig, sier grunder og direktør, Christian Nyborg til Vikingposten.

Ifølge Másmóvil er dette nye tilbudet fra 7 til 221 prosent billigere enn det andre mobiloperatører i Spania kan tilby.

Finn hjelp i vår bransjeguide

Nå har også mobiloperatøren et nytt tilbud til ”trekkfuglene” som de kaller dem som reiser en del frem og tilbake mellom Spania og Skandinavia. Man kan parkere sitt abonnement på mobilt internettabonnement i inntil ni måneder.

– Dette er veldig enkelt. Det er bare å sende en email til kundesenteret med datoen for når man vil stoppe abonnementet, og så en ny email når man er tilbake og vil aktivere det igjen. For våre kunder som betaler 35 euro i måneden for 5GB surfing på internett er dette et godt tilbud. De månedene man er i Skandinavia blir det ikke trukket en eneste euro fra kontoen, forteller Nyborg.

Másmóvil er også den eneste mobiloperatøren i Spania med kundesenter der man snakker både engelsk, tysk, spansk, skandinavisk og russisk. Selskapet vokser veldig for tiden ifølge Nyborg. Spesielt ovenfor kunder fra Nord-Europa.

– Hvorfor kan dere tilby slike rimelige program som ”Tarifa del Pueblo”?
– Årsaken er ganske enkel. Vi har en ekstremt liten administrasjon. Og så har vi et lite markedsbudsjett. De store operatørene har tusenvis av ansatte, og så bruker de millioner til markedsføring og sponsorvirksomhet. Alt det er det den enkelte kunde som betaler, forteller Christian Nyborg.