Nå blir fiskehandleren også landhandler

Dan Selin satser i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 14. februar 2013 10:08

TORREVIEJA

Dan Selin tok over fiskebutikken på Gallerian i fjor høst, nå satser han allerede videre i større lokaler. Han har overtatt lokalene etter Landhandleren.

Fiskebutikken Delikatessen flytter til større lokaler i det skandinaviske senteret. Etterfølgerne etter Landhandleren holdt kun noen måneder. Forrige uke ble lokalene brått ledige, og Selin flyttet inn mandag denne uken med sin butikk.

– Jeg vil bygge dette opp litt etter litt. Jeg har opparbeidet en god kundekrets i fiskebutikken Delikatessen, og nå vil jeg utvide med diverse skandinaviske varer i tillegg. Men jeg har ikke tatt mål av meg om en dag å kalle dette et supermarked. Det vil likevel inneholde det meste av varer man trenger på en handlerunde, sier Dan Selin til Vikingposten.

Les også: Leter etter knivraner i Torrevieja

Siden supermercado Scandigo i 2010 flyttet ut av Gallerian og over gaten, har det vært flere som har forsøkt seg med dagligvarer uten å lykkes. Selin er ikke bekymret for at han vil måtte stenge dørene som sine forgjengere.

– Jeg har en plan og tror dette vil gå bra. Jeg har ikke gapt over for mye. Nå skal vi først få tilbake dagsaviser som VG og Expressen. Fersk fisk og ferske aviser trekker folk, forsikrer Selin.

Baker Ståle Soltvedt har klokkertro på sin kollega ved senteret.
– Dette vil Dan fikse greit. Han har vært her på senteret i mange år og vet hva han gjør, sier Soltvedt.