Nå blir det en annen dans!

Unge, norske dansere på Costa Blanca med i show som går til veldedighet.

Spaniaavisen

Publisert 5. mai 2011 08:31

BENIDORM

Disse tre ungdommene skal opptre 8. mai på et stort veldedighetsshow i Benidorm Circus med dansegruppen Streetwise. Alle inntekter går til delfinterapi for barn med Downs syndrom.

Sigrid S. Berg (14), Karine S. Berg (16) og Marco Moreno (15) er alle elever ved Den norske skole Costa Blanca. Men i tillegg er de også dansere i Streetwise Production, selskapet til koreograf og danser Pascalle Bruens. Nå skal trioen opptre på scenen i Benidorm Circus.

Les også: Lanserer hotellplaner for Alfaz del Pi

Alle inntektene går til arbeidet Pascalle Bruens gjør med barn som har Down syndrom på Costa Blanca nord. På showet får man glimt fra alle de store oppsetningene Streetwise har hatt de siste årene, i tillegg til en smakebit fra deres nye musikal ”Can Can”, som skal gå noen dager på Benidorm Palace i sommer.

– Jeg synes det er kjempeartig å danse i Streetwise. Dansegruppen er utrolig bra, og vi får nye dansekoreografier hver måned. Dette betyr at vi lærer masse som dansere, og utvikler oss hele tiden. Lederen vår, Pascalle Bruens, er veldig flink og engasjert i jobben sin, og nå gleder jeg meg bare til søndag da vi skal vise frem litt av det vi kan, sier Karine S. Berg til Vikingposten.

Les også: Norsk par hjelper fattige på Costa Blanca

Streetwise er en internasjonal dansegruppe, med dansere fra mange forskjellige land. Og tre av danserne er altså fra Norge.

– Å danse i Streetwise er en fantastisk opplevelse. Miljøet er helt topp.
Dessuten synes jeg det er ekstra topp fordi jentene digger mine dansebevegelser… Når jeg opptrer foran publikum får jeg et adrenalinkick jeg bare elsker, sier Marco Moreno og smiler.

– Jeg danser fordi det gir meg god trening og så blir jeg i godt humør av å danse. I tillegg får jeg vist hva jeg kan og lært nye ting hele tiden, skyter Sigrid S. Berg inn.

Da er det bare å legge søndagsturen innom Benidorm Circus 8. mai. Showet begynner klokken 18, og inngangsbilletten koster ti euro.