Reise

Mye spansk på Norwegians toppliste

- Foretrekker Spania.


COSTA BLANCA/COSTA DEL SOL

Nytt år og nye reisemuligheter, og om noen få uker er det vinterferie. Den benytter mange til å boltre seg i snøen i vakre vinterlandskap her hjemme, men mange reiser også utenlands. 

Norwegian har samlet en oversikt over de mest etterspurte destinasjonene i vinterferien, og det er Spania og europeiske hovedsteder som tiltrekker seg flest reisende i år.

I Norge er det vinterferie i uke 8 og 9. Fire av de ti mest etterspurte destinasjonene er i Spania, mens de andre er til storbyene London, København, Berlin, Stockholm, Edinburgh og Praha.

– Reisemål i Spania fortsetter å være foretrukket av kundene våre, og av den grunnen har vi et bredt utvalg av ruter og avgangstider dit. Det er også populært med reiser til byer der man får kjenne på storbypulsen og får oppleve kultur og uteliv, sier Magnus Thome Maursund, kommersiell direktør i Norwegian.

Det er fremdeles ledige flybilletter til de mest populære destinasjonene i vinterferien, men på enkelte avganger er det begrenset tilgjengelighet.

Her er listen over de mest populære reisemålene i vinterferien i Norge:

London
Alicante
Las Palmas/Gran Canaria
København
Barcelona
Berlin
Malaga

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.