Moteshow skal gi penger til godt formål

Rojales-elever med spesielt skoleprosjekt.

Terje Aspdahl

Publisert 3. april 2014 09:08

TORREVIEJA/QUESADA

Fem unge damer ved Den norske skolen i Rojales (DNSR) og deres nystartede bedrift «Pink it together» holder moteshow i Torreviejas storstue, Teatro Municipal, søndag.

For elevene på den videregående linjen (VK2) på DNSR er et av prosjektene under skoleåret å starte sin egen bedrift. Jentene satser stort med sin bedriftssatsing og har fått med seg Apymeco, foreningen for små og mellomstore bedrifter i Torrevieja, til å gjennomføre et to timer langt moteshow søndag 6. april.

– Vi har startet bedriften «Pink it together» og med den vil vi gi støtte til kreftforskningen. Vi er alle jenter og har til felles at vi kan bli rammet av brystkreft. Derfor ble det dette prosjektet vi vil støtte, sier daglig leder Claudia Obrestad (17) til Vikingposten.

Les også: 19-åring påkjørt og skadet ved Rojales

Utover moteshowet som starter klokken 13 søndag vil det også være innslag av annen underholdene art.

– Vi har fått veldig god hjelp av Roy Bjørkmann, han satte oss i kontakt med Apymeco og foreningen var mer enn villig til å hjelpe oss med innsamlingsaksjonen. Pengene går uavkortet til kreftsaken og forskning, sier Obrestad.

Tirsdag ble det holdt pressekonferanse i Apymecos lokaler. Jentene presenterte prosjektet sitt og er spente før søndagens arrangement.

– Vi gleder oss og er veldig spent. Uten all den gode hjelpen hadde dette ikke vært mulig for oss å gjennomføre. Nå håper vi selvsagt mange vil ta turen til teateret i Torrevieja søndag, og at vi får samlet inn mange penger til en god sak, sier Claudia Obrestad. 

«Pink it together» består av: Claudia Obrestad – daglig leder, Yvonne Johansdottir – styreleder, Sigrid Ewing – økonomi leder, Thea Kraugerud – salgssjef og Pia Anda er eventansvarlig.