Mistet kontroll på norsk pensjonist - smittet 18 i turfølget

Én innlagt på sykehus, resten i karantene.

MÁLAGA

En eldre mann som ikke følte seg bra før avreise fra Bergen til Málaga 1. november, reiste likevel sammen med turoperatøren Vitus til Aguamarina Suites i Torremolinos.

Før mannen ble bekreftet corona-smittet deltok mannen på ulike utflukter. Han ble innlagt på sykehus forrige lørdag. Mandag oppdaget sykehuset at han ikke var der lenger.

– Sykehuset varslet hotelledelsen om at han hadde stukket av. Det viste seg at han hadde reist tilbake til hotellet og menget seg med andre i lobbybaren og restauranten, sier daglig leder i Vitus, Håvard Moldskred,  til VG.

Moldskred opplyser at hotellsjefen gikk rundt og lette etter mannen.

– Hvem i alle dager kunne tenke seg at han satt i baren. Han skulle naturligvis gått rett i isolat på rommet, sier Vitus-sjefen.

Reiseselskapet satte sine 96 gjester i karantene på rommene. Etter en hurtigtest viste det seg at 18 nordmenn var smittet samt en kelner og en vaskehjelp.

Nå blir de i karantene på hotellet til de er friskmeldte og kan reise hjem.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.