Mistenkt for drap - nekter for alt

Tysker for retten etter drap i Pilar de la Horadada.

Spaniaavisen

Publisert 15. oktober 2013 16:45

PILAR DE LA HORADADA

En tysker som er anklaget for mordet på sin eks-kjæreste Irmgard Elisabeth Fieres, nektet i retten for å ha noe med ugjerningen å gjøre.

Kvinnen på 62 år, også hun tysk, ble funnet drept i baren hun drev sammen med den mistenkte i Pilar de la Horadada (Alicante).

Det var vaskehjelpen som fant den omkomne på kjøkkenet i baren klokken syv en juni-morgen i 2010. Det ble slått fast at hun døde av slag mot bakhodet.

Finn hjelp blant 55 næringsdrivende på Costa Blanca her

Mannen hevder at han den aktuelle kvelden reiste fra baren klokken elleve på kvelden sammen med venner. Kvinnen ble igjen for å rydde, ifølge hans forklaring.

Da han hentet bilen en drøy time senere var det fortsatt lys i baren, og han dro hjem for å sove. Ifølge hans forklaring dro han først tilbake til baren dagen etter, da han fikk høre om det som hadde skjedd.

Aktoratet derimot mener å kunne føre bevis for at det var han som drepte Fieres. Han ble observert i gatene på et tidspunkt han sa han sov.

Guardia Civil fant også avdødes blod på mannen dagen etter mordet. Mannens advokat bestrider bevisene. Dom faller i retten i Elche i løpet av uken.