Minimesse ble storsuksess

Det årlige markedet til keramiker Inger Lise Myrstad i Albir ble en publikumssuksess. Selv om minimessen måtte utsettes en uke på grunn av regn, strømmet gjestene til Casa El Castillo.

Spaniaavisen

Publisert 6. oktober 2008 15:32

ALBIR
Inger Lise Myrstad inviterte søndag til Minimarked i Albir. Hjemme i hagen hadde hun ti-tolv utstillere i tillegg til sin egen keramikk.
– Jeg må bare gi meg ende over av oppslutningen. Da jeg sist helg måtte delvis avlyse på grunn av regnet som øste ned, hadde jeg liten tro på at folk ville stille opp enda en søndag. Men du verden for et besøk! Dette viser at Vikingposten er et riktig medium å annonsere i, roser Inger Lise Myrstad.
De andre utstillerne var også fornøyde med Minimarkedet i hagen til Myrstad.
– Her får jeg vist frem mine produkter. En flott plass å markedsføre seg på. Og så er jo plassen her bare helt nydelig, skryter kinesiolog, Sigrid Prestegård.