Minikoret gleder mange nordmenn på Costa Blanca

Fredag holdt de minikonsert i kirken i gamlebyen i Altea - her er resten av programmet.

Spaniaavisen

Publisert 31. mai 2014 10:14

ALTEA

Minikoret, tidligere Storsalens minikor, holder åtte konserter på Costa Blanca fra 28. mai til 1. juni, og koret har gledet mange nordmenn med sine opptredener.

Mange hadde møtt frem for å få med seg konserten, samt byvandring i gamlebyen ledet av Åge Folkestad, eier og driver av restaurante Casa Vital.

Det ble en stemningsfull konsert i kirken. Korets dirigent Arne Næss sier til Spaniaavisen at de til nå har hatt et flott opphold. 

– Det er en glede å få synge i denne vakre kirken. Akustikken her er helt fantastisk. Det blir en helt annen opplevelse enn å synge ute, som vi til nå har gjort mest av. Skulle ønske vi kunne holdt en lengre konsert, sier Næss.

Onsdag holdt de konsert under sommeravslutningen på Sjømannkirken i Albir. Torsdag opptrådte de på Fundacion Betanien i Alfas del Pi, Trondheim kommunes rehabiliteringssenter Vista Mar i Villajoyosa og i forbindelse med kulturaftenen på Solgården.

– Vi hadde en hektisk dag i går, men fått med oss mange minnerike opplevelser. Spesielt på Solgåren og sommerfesten til Sjømannskirken i Albir. Vi gleder oss til flere opptredener og håper at mange nordmenn også møter opp på de kommende konsertene for å høre korets varierte repertoar med mange kjente og kjære sanger, sier Næss.

Videre turneprogram:
31. mai klokken 19.00. Åpen konsert på Reuma Sol i Alfas del Pi.
1. juni klokken 11.00. Sang- og musikkgudstjeneste Minnekirken på Solgården i Villajoyosa. 
1. juni klokken 17.00. Gudstjeneste i Sjømannskirken i Torrevieja.