Minigolf i full størrelse

I fjor høst åpnet svenske Ralf Karlsson sin videreutviklede minigolfbane i Torre Pacheco. Til og med vanlige golfspillere er imponert over kvaliteten på banen.

Terje Aspdahl

Publisert 7. april 2011 08:25

TORRE PACHECO

I vanskelige økonomiske tider tok Karlsson en sjanse da han åpnet det flotte minigolfanlegget ikke langt fra Mar Menor.

– Det har gått over all forventning! Mange skandinaver og engelskmenn har funnet veien hit. Nå kommer det også flere og flere spanjoler. Den svenske klubben Mas Amigos og Club Nordico bruker oss jevnlig, og hoteller i nærområde sender ofte sine gjester hit. Dette er et godt tilbud om man vil ha noe å gjøre. Det passer for alle uansett om du har spilt golf eller ikke, sier Ralf Karlsson til Vikingposten.

Siden åpningen har nå også restauranten startet opp for alvor, med egen kokk og a la carte.
– Nå har vi også åpent om kveldene. Vi vil ha et større spisetilbud, og kan ta imot selskaper fra 25 til 40 personer. Vi vil også vise sport på TV, så det blir også en slags sportsbar, sier Karlsson.

Leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon – prisgaranti

 Nylig arrangerte Mas Amigos turnering på anlegget. Det var åpent også for ikke-medlemmer. Cirka 30 svensker og nordmenn sloss om en plass på pallen.
– Dette minner mer om golf enn minigolf. Vi har spilt her flere ganger og synes det er blitt et topp tilbud. Bare litt synd det ikke ligger nærmere Torrevieja, sier Roger Arnli til Vikingposten.

Ekteparet Langelang er også fulle av lovord om tilbudet.
– Vi er her minst en gang i uka. Dette er blitt et flott sted. Her får vi god service sammen med billig mat og drikke. Vi synes ikke det er så veldig langt å dra ut hit, men du er avhengig av bil, sier Ragna og Bjørn Langeland.

PS! Pallen ble også her bekledd av nordmenn. De tre første plassene var det nordmenn som tok.