Merker lite til hetebølgen video

Selv om hetebølgen i disse dager slår inn over Spania, er det bare Middelhavets deilige avkjølende bølger man merker på Costa Blanca.

Terje Aspdahl

Publisert 6. juli 2010 13:29

TORREVIEJA

Vennegjengen fra Norge vet det er varmt i Spania om sommeren, og selv om meterorologene varsler høye temperaturer i disse dager over store deler av landet, holder kvikksølvet seg under 35 grader langs Middelhavet.

– Vi registrerer det er veldig varmt i innlandet, men her på kysten er det alltid en deilig vind. Blir det for varmt, tar vi bare en dukkert, sier Hilde Holand.

Hun og et titall venner har feriert på Costa Blanca og Torrevieja det siste tiåret. De får ikke fullrost byen nok, og de koser seg både på stranden, i byen og ellers i området.

– Her i Torrevieja har vi alt vi kan ønske oss. Man trenger ikke finne opp kruttet for å kose seg her, sier Gerd Hellebostad til spaniaavisen.no.

– Vi alle bor ganske nært La Mata-stranden, derfor bruker vi ikke bil når vi skal sole oss der. Vi går både frem og tilbake. Det gir oss i tillegg til fin farge, en slags mosjon, samtidig som man ferierer. Vi elsker dette. Ikke minst er det alltid plass her, selv om det er veldig mange som kommer hit til det vi mener er definitivt den beste stranden på Costa Blanca, sier Liv (Bobbo) Bjørk.

Se værmeldingen på web-TV under her.