Mer "Da Capo" både i Torrevieja og Alfaz del Pi

Vidar Lønn-Arnesen klar med tre forestillinger.

Spaniaavisen

Publisert 21. januar 2009 12:22

TORREVIEJA

Sist Vidar Lønn-Arnesen var i Torrevieja trakk han to fulle hus. Folk sto på venteliste for å komme på Da Capo. Nå gjentas suksessen – også i Alfaz del Pi. Alt i samarbeid med Statens vegvesen og de norske klubbene.

Da Vidar Lønn-Arnesen og Phillip A. Kruse dro i gang gamle svisker på restaurant Los Arcos i Torrevieja for godt og vel et år siden, holdt nesten taket på å lette. Publikum sang av full hals på kjente slagere fra Lønn-Arnesens utallige Da Capo-programmer på NRK. 

– Det er spesielt moro å komme hit ned for å holde konsert. Publikum her nede er de samme som i sin tid fulgte godt med da vi var i full gang med Da Capo på fjernsynet. De kan de aller fleste sangene like godt som meg, sa Vidar Lønn-Arnensen til Vikingposten den gang.

Tiltaket er en gimmick fra Statens vegvesen for å sette fokus på sine oppfriskningskurs til bilister over 65 år. Et kurs Vidar Lønn-Arnensen selv
har tatt hjemme i Norge. Kursene blir arrangert de to første ukene i mars. Parallelt i Alfaz og Torrevieja.

– Nytt i år er at Vidar Lønn-Arnesen holder konsert oppe i Alfaz. I den norske klubbens lokaler i Alfaz del Sol. Det er bare å sette av 23. februar
og bestille billett så fort som mulig. I Alfaz blir det kun ett Da Capo-show. I Torrevieja blir det to. Både 24. og 25. februar. Uken etter Da Capo-showene drar vi i gang med selve kurset for bilførere over 65. Jeg gleder meg, sier Jorun Sæthre, kommunikasjonsrådgiver i Statens vegvesen.