Måtte gi opp pølsesatsing i Alfaz – satser i Torrevieja

Da Alfaz del Pi stakk kjepper i hjulene for Mads Raschs pølsevogn, ble Torrevieja løsningen.

Terje Aspdahl

Publisert 13. juni 2014 08:57

TORREVIEJA

Dansken kjøpte pølsevogn i Danmark. Den er pusset opp og det var meningen at skandinaver nord på Costa Blanca skulle få et utvidet pølsetilbud. Men reglene for å drive forretning i Alfaz del Pi tillater ikke utsalg fra vogner eller lignende.

– Planen var at vognen skulle stasjoneres i Albir, men man må ha «fast» lokale for å drive pølsesalg i kommuen nord. Derfor står vi nå her utenfor Danish Design i Torrevieja. Her er reglene annerledes og vi kan selge pølser på lisensene til den danske møbelforretningen, sier pølseselger Mads Rasch til Vikingposten.

Nå jobber Rasch med å finne et lokale også i Saltbyen. 
– Om sommeren er det litt rolig her i området. Jeg ser derfor etter et egnet lokale eller en annen plass for pølsevognen i sommer. Men det er absolutt et flott sted å stå også her. Det er mange kunder som stikker innom Danish Design som også må ta med seg en pølse i slengen. Det er også et marked for alle ansatte ved bedriftene som holder til her på industriområdet Casa Grande, sier Rasch.

Det er flere pølsevogner sør på kysten. Men det er kun Mads og hans vogn som er holder åpent seks dager i uken.

– De andre holder til på markeder som kun er åpent én dag i uken. Her hos meg får du pølser mandag til lørdag og det er de ekte røde Tulip-pølsene vi serverer. Det er de nordmenn flest kjenner som de røde danske pølsene, frister Mads Rasch.