HELSE OG FORBRUKER

Massevaksinasjon mot covid - uten avtale

I helsedistriktene Dénia, Marina Baixa og Torrevieja.


COSTA BLANCA

Flere og flere helsedistrikter velger å arrangere åpent hus for å øke vaksinasjonsraten for den fjerde dosen og også mot influensa. I helsesentrene i Dénia II, Calpe, Jávea Teulada og Benissa kan du bli vaksinert i morgen.

Helseavdelingene i Dénia, Marina Baixa og Torrevieja har bestemt seg for å arrangere åpne dager for vaksinasjon mot covid-19 og influensa uten avtale, og slutter seg dermed til Sant Joan-området, som vil vaksinere igjen lørdag 21. januar til de som måtte ønske det uavhengig hvor du bor i provinsen og i Alicante-området holde vaksinasjonstelt åpne til 27. januar. 

Målet er å øke immuniseringsraten med den fjerde dosen og også mot influensavirus ved høye luftveisinfeksjoner.

Nærmere bestemt kan du vaksineres både mot influensa og covid på helsesentrene i Dénia II, Calpe, Jávea, Teulada og Benissa i morgen, lørdag 14. januar, fra klokken 09.00 til 14.00 med mottoet «Bli vaksinert mot influensa».

«Walk-in»-vaksinasjon i Marina Baixa-området er organisert for neste uke mot influensa og covid. Det blir fra mandag til torsdag på Altea helsesenter, tirsdag i Callosa d'Ensarriá onsdag på La Nucía helsesenter, torsdag i Alfaz del Pi, fra mandag til torsdag på L'Almàssera de Tonda helsesenter i Villajoyosa og på Casal del Fester i Benidorm tirsdag, onsdag og torsdag. Timene vil være fra 15.30 til 20.30 i alle tilfeller. 

Avdelingen opplyser om at andre datoer eller avtaler kan fås gjennom Helse-APP eller konsultere referansehelsestasjonen. 

I avdelingen i Torrevieja er det satt opp vaksinasjon tirsdag 17. januar på el Centro Social La Encantá, i Rojales mellom 08:30 og 13:30 og ved Los Montesinos hjelpeklinikk mellom klokken 15.00 og 20.00. Samt onsdag den 18. januar på Guardamar del Segura helsesenter mellom klokken 09.00 og 14.00.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.