- Masseslagsmål om bord i fly video

Over 20 politifolk måtte evakuere passasjerene i Ryanair-fly.

Spaniaavisen

Publisert 5. februar 2011 18:21

LANZAROTE

Oppdatert: 21:26, 21:31, 21:45
Bråket startet angivelig da en passasjer som dyttet til en flyvertinne, ble bedt om å forlate Ryanair-maskinen. Mannen nektet, og bråket utartet. Andre hevder det var diskusjoner rundt en koffert som startet bråket, og at en passasjer nektet å betale 40 euro til Ryanair for ikke å ha printet ut boardingkortet på forhånd.

Plutselig var tett på tyve passasjerer involvert i det som av spanske medier blir omtalt som et masseslagsmål.

Til slutt måtte kapteinen be om hjelp av politiet til å få evakuert flyet. Mer enn 20 politifolk fra både Guardia Civil og Policia Nacional kom til og fikk etterhvert roet gemyttene. De tok med seg 20 av bråkmakerne.

Bråket startet på et Ryanair-fly som skulle sette kursen mot Brussel fra Lanzarote lørdag formiddag. Flyet kunne ta av fra Guacimeta-flyplassen noe senere, melder Europa Press. Men det tok tre timer før de 66 gjenværende passasjerene kom seg av gårde.

Belgiske nettaviser skriver nå i kveld at 80 studenter blir nektet å fly med Ryanair etter tumultene. De kommer seg ikke hjem og mange er etterlatt uten penger.

Avisen LaVoz de Lanzarote hevder at 40 ungdommer ble nektet å fly med Ryanair. De belgiske studentene i alderen 20-25 år skal ha vært beruset.

De får nå hjelp av ambassaden, og kommer seg trolig hjem søndag formiddag.

Se video under 

spaniaavisen.no – ingen dekker Spania som oss!