Markedssjefer for egen skole i Rojales

På Den norske skolen i Rojales jobber elevene på markedsføring og ledelse med å markedsføre sin egen skole.

Terje Aspdahl

Publisert 23. september 2010 08:43

QUESADA

Målet er å verve tjue nye elever til skolen til det neste skoleåret.

– Vi har delt klassen på åtte elever inn i to bedrifter. En består av tre personer og den andre av fem. Målet er at de skal klare å verve tjue elever til skolen neste skoleår, sier kontaktlærer Perodd Tessem til Vikingposten.

Les også: Hesteviskeren på Costa Blanca

Bedriftene vil konkurrere seg i mellom om hvem som får til det beste resultatet.
– Dette er et reelt prosjekt hvor resultatene vil være svært målbare. Elevene vil se hvem som har gjort den beste jobben. Og de vil se resultater av hva de har gjort det kommende året, sier Tessem.

Sjekk værutsiktene her

Han jobber på skolen i sitt første av to år. Der vil han være kontaktlærer for den videregående delen av skolen.

– Dette er en flott skole med veldig motiverte elever. Det er færre elever enn jeg er vant til i Norge, og man får mer tid til den enkelte elev. Det er enklere å tilpasse oppfølgingen, og vi lærere har en viktig jobb med å inspirere til kreativitet. Vi søker utradisjonelle løsninger, og vil ha elevene til å tenke selv, sier Perodd Tessem

Les også: 19-åring i Alfaz med egen salong

Omar Gamal (18) og Kine Tronstad (17) trives godt i klassen på markedsførings- og ledelselinjen.
– For min del er det litt tidlig å si om jeg vil utdanne meg videre innen markedsføring, men det er moro så langt, sier Kine Tronstad, som er inne i sitt andre år på skolen.
– Det er flott å ta dette med meg videre, og jeg trives veldig godt her. Nå er jeg inne i mitt sjette år på den norske skolen i Rojales, sier Omar Gamal til Vikingposten.