Mangler utleieobjekter på Costa Blanca

Det er en økende etterspørsel etter store boliger med eget basseng i utleiemarkedet. Vennegjenger med barn vil til Syden. 

Spaniaavisen

Publisert 17. desember 2010 17:46

TORREVIEJA

Allerede for mer enn et år siden merket Geir Sørby tendensen.

– Flere og flere kommer sammen med en vennefamilie. De har små barn og ønsker leie en stor bolig sammen. På den måten koser både barn og voksne seg i et trygt og godt miljø i ferien. Allerede nå er etterspørselen for neste sommer i full gang. Boliger med minimum tre soverom og eget basseng er svært ettertraktet, forteller Geir Sørby i Costa Blanca Totaltjenester til Vikingposten BOLIG.

På jakt etter bolig – sjekk disse prospektene

Sørby tror det er været som gjør at etterspørselen øker. Når sommerferien i nord regner bort, er det fristende å sikre seg godt vær ved neste anledning.
Når det gjelder hvordan utleierne skal takle gjester mens de er borte, har Geir Sørby beroligende kommentar:

– Dette segmentet kan jeg trygt anbefale til alle utleiere. Det dreier seg om ordentlige folk som koster på seg komfort i ferien. De som skal leie ut bør nok flytte ut sine mest private ting. Det kan for eksempel være lurt å ha eget sengetøy til utleiedelen. Ellers skaffer vi gjerne referanser hvis utleieren ønsker det. Jeg er snart tom for store utleiehus, så det hadde vært fint om flere ville ta kontakt, uttrykker Geir Sørby.

Leiebil over alt i Spania med gratis norsk servicetelefon

Det er første gang på svært lenge at han så tidlig har mange bestillinger for kommende sommer.

– Det hadde vært morsomt om det er en ny trend, men foreløpig tror jeg altså at møkkasommeren i Norge i år har skylden. Uansett årsak ønsker jeg alle feriegjester velkommen, jeg, sier Geir Sørby med et smil. 

spaniaavisen.no – ingen dekker Spania som oss!