Lyst på restaurantluksus?

Ta turen til La Manga. Ytterst på stripen ligger en av de flotteste restauranter du noen gang har vært på. Sponset av Veuve Clicquot, eller Gul Enke!

Spaniaavisen

Publisert 3. juli 2010 19:18

LA MANGA

Alt er gjennomført. Fra de hvite møblene på stranden, til dobbeltsengene i skinn – også på strangen til salongene inne i selv restauranten og nattklubben. Til og med rundt bassenget er det Veuve Clicquot som spiller hovedrollen.

For å komme dit må du ta turen ut på La Manga-stripen. Nesten helt til det ytterste punkt. Collados likner mest på en halv golfball – med hull i.

Collados oser av kvalitet. Fra du møter damen i resepsjonen, til du sitter nedslengt i en dyp sofa, ved restaurantbordet eller på en solseng i ekte skinn. Ved din side er det alltid en Veuve Clicquot. Fra en normal størrelse til en femliters. Men dette koster!

Bestill en sjuretters middag med påfølgende besøk i baren eller uterestauranten og avslutt med nattklubben i Collados andre etasje. Da har du fått full pakke. Luksus. Til en pris vi vanlige ikke unner oss hver dag. Likevel er det moro å gjøre dette en dag i ferien eller når det måtte passe i kalender eller for lommeboken.

Frem til solen er i ferd med å gå ned er dette en barnevennlig restaurant – om en noe dyr…
Når mørket senker seg er dette en nattklubb vi kjenner igjen fra Skandinavia. Musikk, dype salonger, stort dansegulv og bar som tar unna selv et stappfullt lokale. Da tennes også lysene ute på stranden. Stearinlys i størrelsen EKSTRA STORE! For møblene ute på stranden ryddes ikke inn selv om mørket faller på. Da blir dette en del av diskoteket eller nattklubben.