Løy om graviditet - presset mann for store summer

28 år gammel kvinne arrestert etter svindel og utpressing.

Spaniaavisen

Publisert 17. februar 2014 09:25

En kvinne (28) i Gijón (Asturias) som presset en mann for 11.000 euro er arrestert av Nasjonalpolitiet.

Kvinnen løy til mannen om at hun var blitt gravid med ham. Hun ba deretter om penger til å få utført en abort.

Kvinnen overbeviste mannen at hun måtte få utført aborten på Kanariøyene slik at familien ikke skulle oppdage det. Hun reiste med en venninne og fikk 1400 euro.

Da hun kom tilbake ba hun om ytterligere 2.040 euro. Disse pengene skulle gå til privatklinikken som angivelig hadde utført inngrepet. Det første beløpet rakk ikke til mer enn reisen og oppholdet på Tenerife fortalte hun.

Finn hjelp i vår bransjeguide her

En måned senere kontaktet hun igjen mannen, denne gangen fortalte hun at abortinngrepet hadde medført komplikasjoner. Nå måtte eggstokkene fjernes hevdet hun, og dette ville koste 7.600 euro.

Da mannen uttrykte en viss motvilje mot å betale mer, ga kvinnen og hennes venninne klart uttrykk for at de ville anmelde ham for voldtekt.

Han resignerte og betalte det siste beløpet med flere innbetalinger i løpet av januar måned. Da han trodde det hele var over ble han avkrevd et fast månedlig beløp. Men da fikk han nok, han anmeldte forholdet til politiet.

Politiet slo fast etter undersøkelser at de to venninne ikke var på Tenerife på det aktuelle tidspunktet, det hadde heller ikke vært foretatt noe abortinngrep på noen av dem. De to er nå anmeldt for bedrageri.