Lover nye flyruter fra Skandinavia til Alicante

Når Norwegian nå åpner ny base på El Altet i Alicante kommer flyselskapet til å åpne mange nye flyruter fra Skandinavia til Costa Blanca.

Terje Aspdahl

Publisert 8. november 2012 07:47

ALICANTE

– Med den nye basen i Alicante kommer vi til å lansere nye flyruter til mange nye regioner i både Sverige, Finland, Norge og Danmark, forteller pressesjef i Norwegian, Åsa Larsson til Vikingposten.

Basen i Alicante kommer å betjene en viktig del av Norwegians spanske produksjon, i likhet med de allerede etablerte basene i Malaga og Las Palmas.

Her finner du over 50 boliger til salgs i Spania – sjekk ut prospektene

– Som vår administrerende direktør Bjørn Kjos sier så er bakgrunnen for etableringen å posisjonere oss innenfor den framtidige konkurransen både på kortdistanser innen Europa og på langdistansemarkedet. Vekst og volum er nødvendig for å være konkurransedyktige i dagens internasjonale flybransje.

Og denne veksten må også komme utenfor Norden. Samtidig forventes det at den største trafikkveksten og turiststrømmen i fremtiden vil komme fra Asia til Europa, sier Larsson.

Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Skal vi som et skandinavisk flyselskap forbli konkurransekraftige og samtidig ta en del av den store trafikktilveksten, må vi allerede nå posisjonere oss i Europa og Asia. Det gjør vi altså nå i Alicante.
Norwegian kommer til å ansette lokale folk slik som vi har gjort tidligere ved basene i Malaga og Las Palmas, forteller hun videre.

♦ Hele denne saken kan du lese i dagens utgave av Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her fra klokken 15.