Lover nye dansefester på Costa Blanca til høsten

Konsertvåren avsluttes 11. mai.

Terje Aspdahl

Publisert 19. april 2013 08:15

TORREVIEJA

Men først er dansebandet Nashboots klare lørdag 27. april med dansekveld, før Frode Alnæs skal ha konsert rundt svømmebassenget 11. mai. Begge konsertene er på Hotel Cabo Cervera.

To konserter med norske artister gjenstår før sommeren setter inn for fullt i Torrevieja. Til helgen er det Geir Scheides arrangement med bandet Nashboots. Bandet spiller tradisjonell country/countryrock, både egenproduserte låter og coverlåter.


Bli venn av Vikingposten og Spaniaavisen på Facebook

– Musikken er først og fremst ment å være god dansemusikk. De slipper også en ny CD under turen hit til Costa Blanca. Det er solgt cirka 100 billetter, og jeg håper vi skal få med noen flere før neste lørdag. Bandet vil også fremføre en akustisk minikonsert i eller utenfor supermercado Scandigo sine lokaler lørdag formiddag, sier Geir Scheide til Vikingposten. 

Scheide har bak seg to arrangementer i vår. Meningen var at det skulle også være en danseaften med bandet Sakarina 25. mai. Det er avlyst.

– Jeg tør ikke gå for et arrangement så sent på sesongen. Mange reiser hjem i disse dager, mens neste pulje reiser etter 17. mai. Mine to første arrangementer gikk cirka ut i null. Det første arrangementet med overskudd, det andre med underskudd. Erfaringene fra i vår skal jeg ta med meg inn mot høsten. Jeg regner med å arrangere dansekvelder både i oktober og november, sier Scheide.

11. mai kommer Frode Alnæs til Torrevieja og Hotel Cabo Cervera. Dette arrangementet er det Erik Lidahl som står bak.


– Det er solgt 100 billetter og jeg regner med at det kommer mellom 150 og 200 mennesker. Dette vil foregå ute ved bassenget, noe jeg tror blir en fin ramme rundt konserten til Dance With a Stranger-medlemmet Alnæs, sier Erik Lidahl.