Lover halvannen time med gapskratt

Tommy Steine til Costa Blanca med latter-garanti.

Terje Aspdahl

Publisert 29. mai 2014 07:49

TORREVIEJA

Stand-up komiker Tommy Steine lover like godt en lattergaranti under sine show på Costa Blanca i juni.

Steine har vært mange ganger i Spania og har holdt show for nordmenn i Tyrkia i flere år. Steine mener nordmenn er nordmenn uansett hvor i verden vi er og derfor lover han en artig kveld med latter, sang og musikk.

– For meg er det kun to typer humor, den er enten bra eller dårlig. Jeg vil bruke mye stoff fra showet «Livredd», et show som har fått gode kritikker i Norge for og publikum er storfornøyd. Det er ikke så stor forskjell på nordmenn om de er i Norge eller i utlandet. Jeg gleder meg sykt mye og lover at folk vil le. Om ikke de ler kan de snakke med meg etter showet og få pengene tilbake, sier Tommy Steine og ler.

Tommy Steine er den første av tre komikere som tar turen til Costa Blanca i sommer. Nå tilpasses noe av stoffet opp mot turen til Spania.

– Jeg justerer og tilpasser alltid showene underveis, det er viktig å følge med på hva som skjer i verden og rundt deg. Jeg mener det er avgjørende for å kunne være komiker. Samtidig elsker jeg å stå på scenen. Det spiller egentlig ingen rolle hvor du opptrer, du må få publikum med deg, sier Steine.

Den norske komikeren vil holde to show på Costa Blanca i juni. Fredag 20. juni i Albir og dagen etter i Torrevieja.

– Jeg har med meg manageren min som også er min beste venn, på turen. Vi vil nok også finne tid til andre ting å gjøre enn kun jobb under oppholdet også. Vi blir fra torsdag til søndag, sier Tommy Steine.