Lokket middelaldrende menn i sexfelle

Så ble de presset for penger | Fire personer pågrepet.

Spaniaavisen

Publisert 28. desember 2013 16:08

MURCIA

En bande bestående av rumenere i samme familie er avslørt for pengeutpressing i landsbyen Caravaca i Murcia. De fire, en mann og tre kvinner i alderen 19 til 52 år, valgte seg ut middelaldrende menn med en tilsynelatende god økonomi som sine ofre.

Det utvalgte offeret ble oppsøkt av en ung tiltalende kvinne. Kvinnen flørtet og gjorde seg kjent med den utvalgte, som fikk tilbud om sengekos uten betaling eller gjenytelser.

Skal du ha leiebil i Spania? Sjekk ut dette tilbudet først: Fri km – gratis norsk servicetelefon

Om offeret slo til på tilbudet, ble han med den unge kvinnen hjem. Der ble den lovede sengekosen igangsatt. Men straks de var igang, tok de andre i familien bilder og videoer av de to i sengen. Bilder og opptak ble sammen deretter brukt til å presse offeret for penger.

I den konkrete saken som ble anmeldt til politiet, ble offeret presset for 20.000 euro med trusler om anmeldelse for voldtekt. Rumenerne gjorde det også klart at familie og venner ville få se bildene.

Politiet foretok en lengre og diskrét undersøkelse etter å ha fått indisier på hva de fire holdt på med. Etterforskningen gjorde at banden ble tatt på fersken, mens de drev utpressing av et offer. 

Politiet utelukker ikke at banden har presset flere menn for penger.