Sjømannsprest Gjerulf Kristoffer Noddeland åpner dørene til kirkesenteret i Albir etter den tragiske ulykken søndag.
NYHETER

Lokalsamfunn i sorg etter at 11-åring døde: –⁠ Vanskelig for veldig mange

Kirkesenteret i Albir holder dørene åpne for dem som ønsker å komme for å tenne lys eller snakke med noen etter at en 11 år gammel gutt fra Den norske skolen Albir døde søndag kveld.


ALFAZ DEL PI/ALBIR

Lokalsamfunnet i Albir er i sjokk etter den tragiske hendelsen, og Den norske skolen i Albir og Sjømannskirken samarbeider tett om å ivareta familien og de som er berørt.

– Dette er en svært vanskelig situasjon for veldig mange. Vi ønsker å være så tilgjengelig som mulig, og har derfor avlyst en del av våre faste arrangementer for å bruke bemanningen til dette i stedet for. De som har behov kan komme til oss å tenne et lys, bare sitte eller prate hvis de ønsker det. Vi har også kontakt med de pårørende, og støtter der de ønsker, sier sjømannsprest Gjerulf Kristoffer Noddeland til SpaniaAvisen.

Kirken har også kontakt med kommunale spanske instanser, og sammen med den norske skolen hvor gutten var elev legger de planer for uken.

Hele den norske skolen i Albir er i sorg etter at en av elevene brått ble revet bort.

– Vi har veldig godt samarbeid, og støtter oss til Sjømannskirken og deres kompetanse i denne tunge tiden, sier rådgiver Bjørn Harald Kristiansen ved skolen i Albir til SpaniaAvisen tirsdag.

Guardia Civil i Alicante har åpnet etterforskning for å få en bekreftelse på hvordan ulykken skjedde. Politiet har ikke svart på SpaniaAvisens henvendelser.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.