Lodder ut sin spanske luksusvilla

Er du interessert i en stor luksusbolig i Quesada for 29 euro?

Spaniaavisen

Publisert 27. mai 2010 07:36

QUESADA

Per Andreas Johnsen (44) bestemte seg for over ett år siden å selge villaen sin i Quesada – men innså fort at han ikke ville få prisforlangende. Da startet han rett og slett et gamblingsselskap på Internett, og boligen hans er 1. premie i Spanishhouselottery.

– Spiller du lotto i Norge er sjansene for å vinne førstepremien en til 14 millioner. Her hos oss er sjansene en til 39.900. Førstepremien er en bolig med en takst på en halv million euro med alt innbo og to biler med på kjøpet, sier Per Andreas Johnsen.

Les også: Kriminelt billig bolig

Lotteriet til de to kompisene er bånn seriøst. De har brukt over ett år for å få alle formaliteter i orden, og har kjøpt en egen gamblingslisens. Der samarbeider de med et stort betalingsselskap på Internett – Allied Wallet.

Les også: Lodder ut supermarked

– Vi har brukt langt over ett år på å få alle tillatelser og formaliteter i orden. Det begynte med notarius her i Almoradi, via advokat i Spania til selskapet Allied Wallet i USA, sier Johnsen.

Lotteriet har allerede startet, og Globolotto Grup SA har satt av like over hundre dager til loddslaget. Men hvis man er utsolgt før de hundre dagene blir trekningen gjort forløpende. I tillegg til boligen, som er verdt 500.000 euro,  er det også to pengepremier i samme lotteri.

Her finner du boliger til leie

– Vi har en advokat her i Spania som skal stå for selve trekningen, og vi blir nøye kontrollert på hvor mange lodd vi kan selge. Alt blir gjort gjennom det amerikanske betalingsselskapet, forteller Tor Ingebrigtsen.

Hele saken kan du lese i dagens utgave av Vikingposten. Den kan du laste ned gratis her.