Liverpool med fotballskole på Gran Canaria

I vinterferien.

Terje Aspdahl

Publisert 25. november 2014 13:13

GRAN CANARIA

Det er tredje året på rad at Ving i samarbeid med Liverpool Football Club International Football Academy (LFCIFA) arrangerer fotballskole.

I vinterferien over nyttår får barn mellom 6 og 16 år sjansen til å utfordre seg selv og finpusse fotballteknikken ved hjelp av profesjonelle trenere fra LFCIFA i Arguineguín på Gran Canaria.

– Fotballskolen er en ferieløsning som passer godt for mange familier i dag. Barna får spilt fotball mens foreldrene slapper av på hotellet eller utforsker øya. Skolen er ferdig kl. 15.00 hver dag slik at man får kvalitetstid sammen på kveldstid, sier Sophie Damsund, PR-ansvarlig i Ving.

Treningen løper over tre dager (tirsdag til torsdag) i uke 8 og 9 i februar 2015. Det er ingen krav til kvalifikasjoner for barna som ønsker å delta, utover å være glad i å spille fotball.

– Vi har fått mange henvendelser om å lage et LFC-akademi. Til nå har ca. 50 barn vært med, sier Bernt Jo Vole, daglig leder i Sport & Media og koordinator for Liverpool-fotballskolen. Du kan lese mer om fotballskolen her.