Lisa gikk til skolen

Lisa G. Hansen (15) fra Alfaz startet i år på sitt åttende skoleår ved Den norske skole Costa Blanca. Hun er dermed veteran ved skolen.

Spaniaavisen

Publisert 29. august 2008 08:51

ALFAZ DEL PI

– Jeg begynte her i andre klasse og skal i år gå i tiende klasse. I fjor hadde jeg et lite opphold for å gå på skole i Abu Dabi i forbindelse med at min pappa jobber i landet. Men jeg er glad for å starte opp et nytt skoleår her igjen. Miljøet ved den engelske skolen i Abu Dabi var ikke bra. Her ved DnsCB er det helt annerledes. Her er miljøet helt topp, sier Lisa G. Hansen.

På årets første skoledag sto hun spent sammen med over to hundre andre elever og speidet etter nye og gamle klassevenninner og –kamerater i skolegården.

– I år har vi rekord i antall elever ved skolen. Det kommer til å bli mellom 220 og 230 elever når vi er i full gang. Videregående skole har rett i underkant av hundre elever, og så har vi egen klasse ved Reuma Sol for aller første gang, sier rektor Knut Lithell.

Han ønsket store og små velkommen til nytt skoleår. DnsCB har igjen utvidet sin bygningsmasse. I fjor var det barneparken som var nyvinningen. I år er det enda en utvidelse av kantineområde og et nytt personalrom for ansatte som står klart.