Like blid etter sommersuksess

Hele tre stand-up show er vært arrangert på Costa Blanca i sommer. Komikerne Tommy Steine, Nils-Ingar Aadne og Terje Sporsem har fått nordmenn til å le både nord og sør på kysten.

Terje Aspdahl

Publisert 4. september 2014 07:59

TORREVIEJA

Det er Helene og Erik Lidahl og deres firma «Like Blid» i samarbeid med iStage som har stått bak arrangementene.

– Det har vært en kjempesuksess. Vi har fått fantastiske tilbakemeldinger fra både publikum og ikke minst komikerne selv. Alle er fornøyd med det arrangementsmesige, helt perfekt, sier Erik Lidahl til Vikingposten.

Med tre profilerte komikere i toppform ble det mye latter i Albir og på Punta Prima i Torrevieja. Komikerne selv har også kun fått gode tilbakemeldinger.

– Jeg har snakket med både Steine og Aadne og vi er enige om at det har vært gode opplevelser å komme ned for å underholde her på Costa Blanca. Publikum har vært fantastiske, sa Terje Sporsem til Vikingposten før han hadde sine show sist helg. Det er Terje Sporsem og Nils-Ingar Aadne som står bak firmaet iStage.

Om det blir flere show vil tiden vise.

– Markedet er ikke stort nok til å ha for mange arrangementer for ofte. Men det har vært en flott erfaring med mye takk og klapp på skulderen for at dette kom istand. Nå er det DDE konsert i oktober, så får vi se hvordan det blir videre fremover. Dette er noe vi gjør for at vi synes det er kjekt med god underholdning og ikke for pengene sin skyld. Det er mye jobb og ikke et stort økonomisk overskudd å gjennomføre arrrangementene, sier Erik Lidahl.