Laget tapasfest for 550 nordmenn i Alfaz video

Rekordoppmøte.

Spaniaavisen

Publisert 22. september 2011 06:25

ALFAZ DEL PI

Aldri tidligere i historien har så mange mennesker vært samlet i skolegården.

Den årlige tapasfesten til DnsCB var ikke mindre enn en gedigen suksess. Over 550 nordmenn i alle aldre var samlet i skolegården til god mat og underholdning. Hver elev hadde med seg en tapasrett man satte på to store felles bord. Med andre ord så bugnet det av små smakfulle tapasretter – og mer enn nok til å mette alle deltakerne.

Her finner du hjelp i vår bransjeguide

– Vi har aldri tidligere i skolens historie hatt så mange mennesker samlet på skolen, verken inne eller ute. Hvert eneste år samler vi elever, foreldre, foresatte og familie til en stor tapasfest. Når elevene har gått tre–fire uker på skolen er det tid for å feire. Dette er en fin måte å bli bedre kjent på. Ikke minst for de voksne, sier rektor Knut Lithell.

Gjennomføringen av festen var det elever, foreldre og ansatte som sto bak.
Elevene sto for underholdningen, godt hjulpet av sine lærere, og en elev fra 2. klasse på videregående var kveldens konferansier.

– Elevene viste virkelig hva de har lært i løpet av de første ukene på skolen. Dette er elevmedvirkning på aller høyeste nivå. Alle tilbakemeldingene vi har fått har utelukkende vært positive. Jeg tror samtlige av de 550 fremmøtte storkoste seg, sier Lithell til Vikingposten.

PS! Neste gang man kan både se og ikke minst høre elevene fra DnsCB er på den Internasjonale Dagen søndag 2. oktober i Alfaz del Pi.

Se video under her