Lager sommerparty til inntekt for barnehjem

Nå er du invitert.

Terje Aspdahl

Publisert 26. juni 2013 16:32

TORREVIEJA

Roy Bjørkmann, og hans firma Iberiaevent er sammen med Scan Sat Network initiativtakere og arrangører for årets sommerfest på restauranten La Arroceria El Sarmiento som ligger ved siden av gokart-banen i Orihuela Costa.

Lørdag 29. juni slår de på stortromma og inviterer alle til sommerfest. På plakaten står sanger og gitarist Gjermund Elgenes, trompetist Inge Sunde og Torreviejas lokale rockehelt Jan Olav (Charmen) Rødsten. Overskuddet av arrangementet går uavkortet til et barnehjem i Elche.

– Ideen bak arrangementet er at min kone Heidi Synnevåg og jeg har vært gift i ti år nå i juni. Vi vil tone det litt ned og heller arrangere en fest for alle. Samtidig håper vi på et overskudd fra festen som går til et barnehjem i Elche. Via Anne Karin Larsen har jeg kommet i kontakt med engelske Annette English som er en av de frivillige som står bak barnehjemmet. De har ansvaret for hele driften av barnehjemmet der mellom 20-30 barn får hjelp med alt de trenger, fra mat og klær til skolemateriell, sier Roy Bjørkmann til Vikingposten.

Les også: Ber Orihuela Costa droppe søndagsåpent

Kvelden starter med treretters middag klokken 19, og konserten starter klokken 22.

– For en helaften er prisen 30 euro, men vil du bare ha med deg konserten er prisen 10 euro. Vi har hentet ned Gjermund Elgenes, lillebror av Øyvind Elgenes i Dance With A Stranger, ens ærend for denne kvelden. Vi håper mange vil ta turen og støtte opp om arrangementet da man samtidig gir en utstrakt hånd til barn som virkelig trenger hjelp, sier Bjørkmann.

– Dessuten har vi også klart å få med flere lokale næringsdrivende som sponsorer noe vi setter utrolig stor pris på. Sammen med et fullsatt lokale skal vi greie å samle inn en del euro til barnehjemmet denne kvelden. I tillegg får folk seg en skikkelig koselig fest i flotte omgivelser i utedelen av restaurante La Arroceria El Sarmiento. Det kan vi i arrangørkomiteen garantere, sier han.