El Parque de las Naciones i Torrevieja.
NYHETER

Lager gastronomisk vintagemarked i Torrevieja

Parken «El Parque de las Naciones» i Torrevieja vil være vertskap for en «Street Market Foodtruck» mellom 11. og 15. oktober.


TORREVIEJA

I løpet av disse fem dagene vil det bli et variert underholdningstilbud for innbyggere og besøkende med blant annet konserter, barneaktiviteter og DJ-er.

Det vil også bli et variert mattilbud med ikke mindre enn 12 Foodtruck-kjøretøyer med mange forskjellige retter og et vintagemarked med håndverksprodukter.

Byrådet ønsker å bevilge 28.000 euro til organiseringen av dette gastronomiske markedet. Kommunen forklarer dette med at det de siste årene har vært stor aksept og etterspørsel etter arrangementer som kombinerer underholdning med gjestfrihet som ifølge kommunen «skaper en viktig synergi i de områdene dette gjennomføres». Denne typen forslag inkluderer fenomenet Food Trucks som allerede har vært vellykket i en utgave i parken «La Estación».

Kommunen forsikrer at de mindre bedriftene i Torrevieja, til tross for sin robusthet og konkurranseevne, er fortsatt en truet sektor på grunn av den ustoppelige fremveksten av store kommersielle butikker og hegemoniet til digitale plattformer. 

Dette skaper en nedgang i regnskapet til mange tradisjonelle- og familiebedrifter dedikert til detaljhandel, ifølge en rapport fra en utviklingsagent som kommunen refererer til for å rettferdiggjøre utbetalingen av offentlige midler til dette arrangementet.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.