La Manga Cup klar

Turneringsstart blir 12. februar

Spaniaavisen

Publisert 9. desember 2010 17:12

LA MANGA

Erik Huseklepp og de andre stjernene i norsk fotball kommer også i år til La Manga. Turneringen begynner 12. februar med Odd, Strømsgodset, Start og Viking. Brann kommer en uke senere.

De beste lagene i Norge skal ikke spille i La Manga Cup i år.
Rosenborg, Vålerenga, Tromsø, Aalesund og Molde skal være med i Copa del Sol som arrangeres i Elche, Benidorm og La Manga fra 31. januar til 11. februar.

Les også: Disse lagene er allerede klare for Copa del Sol

Fra 12. til 23. februar kommer de andre norske lagene fra Tippeligaen og Adeccoligaen til La Manga. Og først ut er altså Odd, Strømsgodset, Start og Viking. De fire lagene skal spille den offisielle La Manga Cup sammen med Kalmar (Sverige), Midtjylland og Randers (begge Danmark).

Etter dette kommer Brann, Sogndal, Sarpsborg 08, Hønefoss, Fredrikstad og Kongsvinger (23. februar til 2. mars). De skal være på samme tid som damelandslagene (U-23) fra Norge, Sverige, England og USA.
Fra 2. til 9. mars kommer Haugesund, Sogndal, LøvHam og Sandefjord til å spille kamper seg imellom. Parallelt med disse langene vil det være damelandslag (U-19) fra en rekke land til stede.

Les mer om den nye turneringen på Costa Blanca her

Ranheim, Bodø Glimt, Strømmen, Bryne, Alta og Mjøndalen vil spille på La Manga fra 9. til 16. mars. Da blir de avløst av Nybergsund, Sandnes Ulf, HamKam, Hødd, Asker og Randaberg som blir på La Manga frem til 23. mars. Så er det er det slutt for norsk fotball for denne sesongen på Costa Calida.

Kampene og treningene gjennomføres på de åtte fine gressbanene til anlegget Norges Fotballforbund er medeiere i.