Boligen som er okkupert (309) ligger i al andalus 2 calle antares på La Florida i Orihuela Costa.

Krever 4000 euro for å flytte ut av okkupert leilighet

Den norskeide boligen på La Florida i Orihuela Costa er fremdeles okkupert. Okkupanten krever 4000 euro for å ta med sine fire barn og flytte ut.

Leiligheten Ole Roald Dyrnes kjøpte på La Florida på Orihuela Costa over nett i fjor høst, ble okkupert for noen måneder siden.

Dyrnes og familien har hatt feriebolig på La Florida i 11 år.
– Vi eier også leiligheten over den som nå er okkupert. Derfor kunne vi kjøpe leiligheten i underetasjen uten å måtte se den først da banken la den ut for salg, fortalte Ole Roald Dyrnes etter at leilighet ble okkupert. Han var da også villig til å betale okkupantene en liten kompensasjon om de valgte å flytte ut.

Dyrnes jobber på fiskebåt i Norge og kommunikasjon med omverden kan til tider være trøblete.

Gjennom mellommenn fikk Vikingposten melding om at kvinnen som okkuperer boligen ville ha 4000 euro for å flytte ut.

Ole Roald Dyrnes har ingen planer om å betale mer enn 40.000 norske kroner for at okkupanten flytter ut av boligen hans.
– Jeg kunne i utgangspunktet vært villig til at den som hadde okkupert boligen kunne få et mindre beløp for å flytte ut. Men 4000 euro er helt uaktuelt å betale. Jeg har fått flere forslag på hvordan jeg kan bli kvitt okkupantene, og det til beløp som ikke er i nærheten av 4000 euro, sier Dyrnes til Vikingposten.

– Nå avventer jeg situasjonen til jeg er tilbake på fastlandet og vil bruke noen dager til å tenke meg om på hva vi gjør videre, sier han.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.