Koste seg med gladjazz og god servering i Alfaz

Alfaz del Pi kommune invitererte i dag til feiring av Europadagen. Mange hadde møtt frem på Plaza Mayor for å markere dagen.

Spaniaavisen

Publisert 9. mai 2014 16:39

ALFAZ DEL PI

Alfaz del Pi kommune invitererte i dag til feiring av Europadagen med live opptreden av jazzbandet Chameleon Jazz og servering av gratis vin fra den lokale bodegaen Enrique Mendoza og forskjellige typer spansk ost. 

Rådgiver Elisabeth Marandi i Alfaz del Pi kommune sier til Vikingposten at det er veldig hyggelig at så mange innbyggerne har møtt opp for å feire dagen.

– Det er et enkelt arrangement vi har i år. Vi inviterer til musikk, mat og vin og det er flott at folk fra forskjellige nasjoner har møtt opp i dag for å markere dagen. Vi er en kommune med et rikt kulturelt og sosialt mangfold og det er viktig å styrke det europeiske felleskapet, sier Marandi. 

Odd Bakken fra Fredrikstad har siden 2007 tilbragt deler av året i sin bolig i Alfas del Sol i Albir. I dag er han på plass på Plaza Mayor sammen med venner for å ta del i markeringen.

– Jeg visste om arragementet og tenkte det kunne være interessant å ta en tur når jeg først var i sentrum. Vi er ikke med i EU og det mener jeg er bra. Jeg synes Norge heller ikke burde vært med i EØS. Norge er det landet som har fulgt opp flest direktiver fra EU. Men vi koser oss her i dag med gladjazz og god servering, sier Bakken.