Kommer seg ikke hjem til Norge før lørdag video

Ekteparet Grüner skulle reist til Haugesund klokken 07.15 i dag. På grunn av flyproblemene kommer de ikke hjem før lørdag – tidligst.

Spaniaavisen

Publisert 15. april 2010 11:23

EL ALTET

Audny og Thorleif Grüner var ferdig med en to ukers ferie i Benidorm natt til torsdag. Da de sto opp klokken 03.00 natt til torsdag var det ingen som informerte dem om det kaoset som var i vente på flyplassen i Alicante.

– Vi kom på flyplassen rundt 05.30 og sjekket inn bagasjen som normalt. Vi fikk ikke noen beskjed om kanselleringen før vi var på vei om bord i flyet som skulle ta oss til Haugesund. Da måtte vi tilbake til terminalen og hente bagasjen. Ryanair har ikke fly til Haugesund før lørdag, så vi har fått beskjed om at vi skal ta oss til et bestemt hotell i Alicante og bo der frem til dette flyet går, sier Thorleif Grüner til spaniaavisen.no.

Les også: Norwegian-fly fikk ta av

Ekteparet skryter av oppfølgingen de har fått fra turoperatøren Solfaktor. De er blitt godt informert hele tiden fra de måtte snu på vei ut til Ryanair-flyet. Selskapet fikset dem hotell og de får igjen pengene for transporten til og fra hotellet.

– Vi er ikke så veldig hardt rammet. Ingen av oss har jobber eller andre viktige ting vi skulle rekke. Da var det verre for en del småbarnsfamilier som skulle hatt samme fly som i dag morges. De var langt mer fortvilte. For oss blir dette bare to dager ekstra ferie, sier Audny Grüner.

 Se video under.