Kommer ikke gjennom på telefonen til SAS

Fortvilte passasjerer får ikke kontakt med selskapet.

Spaniaavisen

Publisert 28. september 2010 15:19

ALICANTE

Oppdatert: kl. 18:21
Reisende som prøver å komme seg hjem fra Alicante før generalstreiken lammer flytrafikken til og fra Spania, sliter.

– Det er slett service. Vi skulle hjem med et SAS-fly onsdag, men har ikke hørt et ord fra selskapet. Ikke er det mulig å komme i kontakt med selskapet, og ikke er det mulig å få SAS til å ringe tilbake, sier en passasjer som spaniaavisen.no snakket med i ettermiddag.

Hvordan blir du rammet av flykanselleringene? Ta kontakt med oss her

– Vi fikk beskjed om at vi sto som nummer 89 i telefonkøen.

Spaniaavisen.no snakket med passasjerer nå klokken 18.00 som fortsatt ikke har hørt noe fra SAS. En av de var Frank Jensen.

– Jeg aner ingen ting og har ikke hørt noe. Det hadde vært fint om SAS faktisk gjør det de sier til media at de har gjort, sier Jensen og viser til selskapets melding om at de vil kontakte alle passasjerene.

På SAS sin hjemmeside blir det opplyst at passasjerer får informasjon via SMS og tilbys ombooking til senere flygninger. Så langt er det mange som ikke har hørt et ord fra selskapet de etter planen skulle reise hjem til Norge med i morgen.

Jo Kobro, informasjonssjef ved Oslo Lufthavn Gardermoen, vet ikke hvor mange fly, eller hvilke flyselskaper som blir berørt av streiken onsdag. Til NRK sier han at Norwegian, SAS og Spanair skulle tatt av med syv avganger fra Gardermoen onsdag.