Knallstart for julemarkedene

Godt besøk både nord og sør på Costa Blanca - se bildeserie her.

Spaniaavisen

Publisert 15. november 2013 13:25

ALBIR/TORREVIEJA

I Albir åpnet dørene klokken 10, mens i Torrevieja åpnet dørene klokken 12 og salget ti minutter senere.

– Vi fikk inn over 400 personer i løpet av den første halve timen. Dette ser veldig lovende ut med tanke på å slå fjorårets omsetning. En flott start på julemarkedet vårt, slår sjømannsprest i Torrevieja Dag Magnus Hopstock Havgar fast.

– Vi har trukket gevinstene i åresalget og der vant jeg jammen meg 2. premie. Et gavekort fra Ask og Embla, nå blir kona mi Cathrine glad, sier en fornøyd sjømannsprest i Torrevieja til Spaniaavisen.

På kirkesenteret i Albir er julemarkedet også populært. Når dørene åpnet klokken 10 var mange på plass for å kjøpe julebakst, håndlagde julegaver som strikkeplagg, nisser og julekort og kjøpe lodd til årets julelotteri. Julemarkedet varer frem til klokken 17.00 i dag og i morgen fra klokken 10.00 – 16.00. I Torrevieja er tiden 12-17 begge dager.

I Albir i morgen blir det underholdning blant annet av kirkemusiker Kjerulf Samuelsen og Pavarottis barnegruppe, samt moteoppvisning av Ask og Embla. I Torrevieja er det blant annet hår- og brudeshow. Hovedtrekningen av årets julelotteri er kl. 15.00 i Albir og klokken 16.30 i Torrevieja.

I Albir er sjømannsprest Trude Færevåg er strålende fornøyd med dagen så langt.

– Det startet litt roligere enn det pleier å gjøre, men for en halv time siden så strømmet det på med folk og det ser ut til å forstsette. Her er det god steming og blide mennesker. Det som selges på julemarkedet er av veldig bra kvalitet. Så her kan man virkelig gjøre gode innkjøp av julegaver, sier Færevåg og ønsker velkommen til årets julemarket.