"Klubben" feirer 40 med brask og bram

Lørdag feirer Den Norske Klubben Costa Blanca 40 år og leder Bjørg Svedbergh er stolt og kry på ”Klubbens” vegne.

Spaniaavisen

Publisert 21. oktober 2010 08:39

ALFAZ DEL PI

Lørdag braker det løs på Hotel Sun Palace i Albir. Cirka 350 gjester vil benke seg rundt festbordene denne kvelden.

Men det er ikke bare ”Klubbens” jubileum leder Bjørg Svedbergh skal feire i år. 5. juni fylte Bjørg 60 år, og 8. august kunne hun og mannen Hans Svedbergh feire sin 40. bryllupsdag.

– Nå er det ”Klubbens” 40 års jubileum jeg gleder meg til. Det skal bli artig å kunne være med på dette som leder. 40 år er lang tid, og ”Klubben”
er vital som aldri tidligere. Folk strømmer til, noe jeg synes er kjempegøy, sier Bjørg Svedbergh til Vikingposten.

Les også: 19-åring i Alfaz med egen salong

Men det er ikke bare ”Klubbens” jubileum Bjørg Svedbergh er med å feire i år. I juni fylte Bjørg 60 år, og i august kunne hun og mannen Hans, feire sin 40. bryllupsdag. Hans Svedbergh er også svært engasjert i driften av ”Klubben”. Han er leder for VinoGastro, en av ”Klubbens” desidert mest populære avdelinger.

– Ja, det er blitt en del feiringer i år. Men alle er like hyggelige. Nå er mitt fokus på ”Klubben”. Jeg vil gjerne at folk flest nord på Costa Blanca skal oppdage hva vi holder på med. Her skjer det noe så å si hver dag, sier Bjørg.

Les også: Norsk-svensk restaurantsamarbeid i Alfaz

I dag er det 850 helårsmedlemmer i ”Klubben”. I tillegg er det 150 deltidsmedlemmer. Men det er ikke plass til alle på jubileumsfesten. Kun 350 får plass rundt festbordene på Hotel Sun Palace.

– Vi har noen få ledige plasser igjen, men innen fredag regner jeg med at festen er utsolgt. Da skal deltakerne kose seg med en fireretters middag og cava med tapas til forrett. Vi har en konferansier, som er både profesjonell lommetjuv og tryllekunstner. Han kommer til å kjøre et stramt program, slik at folk ikke trenger å tenke på at de skal sitte i timevis å høre på taler.

På jakt etter bolig til leie? Sjekk disse prospektene først

Vi begynner klokken 18 og setter oss ved bordene en time senere. Noen timer senere er det dans til levende musikk. Jeg kan love en minnerik kveld, sier en strålende opplagt Bjørg Svedbergh.

Alle som kjøper billett til jubileumsfesten er automatisk med i kveldens store lotteri. Et lotteri som ifølge leder Svedbergh har utrolig flotte gevinster.