Klart for reggae-festival i Torrevieja

Fredag 8. august arrangeres en endags reggae-festival i Saltbyen.

Spaniaavisen

Publisert 19. juli 2014 07:10

TORREVIEJA

Det er kommunen sammen med ungdomsorganisasjonen Renacimiento Cultural Torrejoven som står bak arrangementet Fishing Reggae Fest i Eras de la Sal.

Allerede klokken 17.00 åpnes dørene med forskjellige verksteder hvor man kan lære orientalsk dans eller å male t-skjorte. Du kan lære å lage dukker eller sjonglere. Det vil også være smaksprøver på karibisk mat, utlodninger og kunsthåndverk. Her er det med andre ord aktiviteter for store og små.

Konsertene starter klokken åtte på kvelden og her er det opptredner med Earl Sixteen fra Jamaica og Prince Jamo & The Producers Band fra Storbritannia. Et av de mest aktive sound systems i Spania, Mas Jahma Sound, kommer, i tillegg til Fall In Sound og Ganjah Brothers.

For ungdomsorganisasjonen Renacimiento Cultural Torrejoven er det viktigste med denne festivalen å bringe kulturen ut til alle og fremme samarbeid og respekt for mangfold. De vil også fremme de verdier de mener reggae representerer, som kjærlighet, enhet, respekt og fred. Verdier de mener vi trenger mer enn noen gang.