Klart for norsk humorgalla på Costa Blanca

Fire av Norges beste stand-up komikere på samme kveld og samme scene.

Spaniaavisen

Publisert 28. oktober 2011 11:03

BENIDORM

For første gang i Spania kommer fire av de beste stand-up komikerne fra Norge på en gang. På selveste Benidorm Palace. Jonas Rønning, Christer Torjussen, Knut Lystad og Tom Mathisen vil opptre på scenen mandag 28. november. Showet heter "Latter i Palasset"

– Vår ambisjon er å lage show og musikk events med skandinaviske artister for de skandinaviske fastboende og turistene i dette området. Det faktum at vi har kun norske artister i vårt første show, er en refleksjon om viktigheten av det norske samfunnet i dette området. sier arrangør Sam Lupson fra Bahbah Media & Events.

Leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon og prisgaranti

Den eldre garde vil spesielt kjenne igjen Knut Lystad og Tom Mathisen. De to sympatiske og folkekjære komikerne har de siste årene gjort en rekke humoroppdrag sammen. I fjor satt de også opp showet ”Legender uten grenser”, som fikk fantastiske tilbakemeldinger. Dette er to ettertraktede menn som er flinke til å skrive tekster og spesialtilpasset materiale til hver enkelt opptreden.

Tom Mathisen har bakgrunn fra gruppen “Prima Vera” sammen med Jahn Teigen og Herodes Falsk, og Knut Lystad er kjent fra komedietrioen KLM sammen med Trond Kirkvaag og Lars Mjøen.